Voorwaarden NL

In de kamer prijs is ontbijt, toeristen belastingen en schoonmaak inbegrepen. Huis dieren worden toegestaan tegen een vergoeding van 10 euro per dier per nacht. Het is verboden te roken in de kamers en in de gezamenlijke ruimte, er is een rook alarm aanwezig voor uw veiligheid.

Ontbijt is in overleg en wordt geserveerd op het terras of patio bij mooi weer of in het ristorante. Mocht een zeer vroege on erg late ontbijt gewenst zijn, ken het ontbijt voor u in de algemene ruimte worden verzorgd waar u zelf op uw gemak koffie en of thee kunt gebruiken. Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Reserveringen worden bevestigd via e-mail of telefonisch. Wijzigingen of annuleringen voor 14 dagen voor aankomst zijn gratis, daarna wordt 100% in rekening gebracht.

Geaccepteerde credit kaarten zijn Visa en Master card, aanbetalingen of betalingen kunnen anders via bank worden over gemaakt IBAN : NL92INGB 0006 4638 99 BIC : INGBNL2A tnv: Buon Gusto ristorante.

Onze kamers zijn uitsluitend rookvrij. Schoonmaakkosten van de kamer, bij abusievelijk roken worden in rekening gebracht van de gasten. Deze kosten kunnen varieeren, afhankelijk van de vervuiling en zullen tussen 100 en 250 euro kunnen bedragen.

Deel deze pagina:

Buon Gusto   •   Dorpsstraat 38   •    2751 BA   •   Moerkapelle   •   E:  info@buongusto-ristorante.nl •   Reserveren: 079-7370105

Openingstijden : Dinsdag tot en met donderdag van 17:00 tot 21:00 op vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 22:00