Nieuws

Elke vrijdag Pizza voor lunch

Vanaf heden is onze vers gebakken pizza en pizza broodjes ook voor de lunch beschikbaar!

Er zijn verschillende soorten pizza en focaccia beschikbaar als pizza puntje (kwart punt) of een vierkante stuk.

Heerlijke lunch variatie is ook een rijk gevulde pizza broodje met salsiccia en groenten, vraag naar de catering menu.

Borrelhapjes en verse lunch gerechten

Catering Buon Gusto verzorgt graag de catering voor uw (zakelijk) evenement. Alle gerechten zijn vers gemaakt met eerlijke en originele producten. Wij proberen zo biologisch mogelijk te werken, met kruiden en groen - ten uit onze moestuin of direct van de dichtstbijzijnde producenten. Wij gebruiken geen toevoegingen of smaakversterkers, zo is het helder en duidelijk wat de ingrediënten van onze gerechten exact zijn. In onze kaart verzorgen wij geheel volgens Italiaanse wijze uw vooraf (antipasto), het tussengerecht (primo), het hoofdgerecht (secondo) en natuurlijk het dessert (il dolce). U kunt naar uw eigen smaak en behoefte uw lunch samenstellen. Of dit nu een klein hapje is of meer uitgebreid. Wij hebben natuurlijk ook snacks en broodjes zoals verschillende pizzapuntjes en goed gevulde broodjes door ons zelf gemaakt en in onze steenoven vers gebakken. Teneinde variatie in versheid in onze gerechten te waarborgen zijn sommige gerechten niet altijd beschikbaar. Informeer daarnaar als je wensen hebt, bel of stuur een e-mail. Zo kunnen wij altijd een passende lunch voor je maken. Bekijk hier ons cateringaanbod of informeer in de trattoria naar de mogelijkheden. Wij staan open voor jullie eigen inbreng en suggesties.

Bekijk onder het kopje Catering ons wisselend aanbod of informeer in de trattoria naar de mogelijkheden.

Wij staan open voor jullie eigen inbreng en suggesties.

Voorwaarden

De gerechten en hapjes worden vers gemaakt en dienen daarom uiterlijk op donderdag voor 18:00 uur besteld te worden.

In de regel bezorgen wij in overleg op vrijdag vanaf 16:00 uur. Bestellingen boven de 100 euro per bedrijf worden gratis bezorgd, anders wordt 2,50 extra per bestelling berekend.

Exclusief servies en bestek.

Bestellen via e-mail: info@buongusto-ristorante.nl, of telefonisch: 079 737 01 05

Vanaf maart is Buon Gusto ook op Zondag open

Op vele verzoeken van onze gasten hebben wij besloten om ook op zondag vanaf maart 2019 onze terras en deuren openm te zetten!

Kom van een drankje en of hapje genieten op onze zonnige ruime mediterraanse terras. Ga onder onze heerlijke vijgenboom of naast onze olijf van de sfeer genieten en waan je in Italia.

Wij staan voor je klaar !

 

Terras Buon Gusto geopend !

Onze gezellige en zonnige terras is geopend. Wij hebben al een paar prachtige zonnige dagen gehad, waar onze gasten van hebben genoten met een hapje en een drankje. Wij hopen op nog veel meer zonnige dagen en wachten op u met ovenverse pizza's en andere heerlijkheden en natuurlijke de schep ijs van Janssen uit Boskoop.

Kinderspeeltuin geopend!

Piazza Bambini is geopend door de kinderburgemeester Jeroen Bac! Kinderen van onze gasten kunnen nu lekker klauteren en glijden van de glijbaan en schommelen terwijl mama en papa genieten van een drankje en hapje op onze terras!

Filomena gedoopt

Onze trots, het hart van Buon Gusto

Onze op hout gestookte oven is ‘one of a kind’ en is volledig met de hand uit tufsteen uit Italië gebouwd. Deze originele bouw is te vergelijken met de manier van ovenbouw uit de Romeinse tijd. In Pompei zijn nog een paar overblijfselen te vinden.

Onze oven is het hart van onze Buon Gusto en haar naam is Filomena en wij zijn enorm trots op haar.

Deel deze pagina:

Buon Gusto   •   Dorpsstraat 38   •    2751 BA   •   Moerkapelle   •   E:  info@buongusto-ristorante.nl •   Reserveren: 079-7370105

Openingstijden : Dinsdag tot en met donderdag van 17:00 tot 21:00 op vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 22:00